lørdag 3. oktober 2009

Oppdatering!





Nei huff og huff, saa daarlige me har vaert paa bloggefronten i det siste!! Me har bare vaert utrolig opptatt, men ska proeve aa gi ein oppsummering naa...


Den siste dagen i Byron gikk vi opp til lighthouset igjen, denne gang med kamera og all slags! Tar med noen bilder fra Byron her!

Etter 5 dager i Byron tok me buss t Sydney. Det var heilt forferdelig aa dra fra Byron! Ikke bare fordi det er et bra sted, men fordi vi forlot folk vi hadde blitt veldig gode venner med.. Dagen i Sydney startet heller ikke saa bra. Det hostellet vi bodde paa sist gang var fulbooket, og andrevalget var ogsaa helt fullt. Vi gikk litt nedover gaten og fant et annet hostell. Jeg fikk en daarlig magefoelelse naar vi gikk opp de grafittitegnede veggene og aldri kom frem til resepsjonen. Ting ble ikke bedre da de fortalte oss at det faktiske hostellet var paa andre siden av gaten, altsaa et hostell vi hadde sett paa men gaatt forbi pga det saag saa dodgy ut. Vi endte opp med aa booke natten der, og naar vi kom inn paa hostellet og skulle hente noekkelen, viste det seg at resepsjonen der var inne paa soverommet til en som jobbet der. Rart. Rommet vaart viste seg atpaatil aa vaere noen sitt hjem. Det saag ut som om de hadde bodd der lenge. Veldig lenge. Vi klagde og ville aller helst sjekke ut, men fikk istedet et dobbeltrom uten aa betale for det, saa vi sa ja til det til slutt.


Etter alt stress med hostellet moette vi en venn vi traff i Hervey Bay, Scott, paa Bondi Beach og spiste lunsj med han. Kjempekoselig aa treffe noen kjendte! Etter mat brukte vi litt for lang tid rundt i Bondi foer vi innsaag at vi hadde darlig tid til aa komme oss til Bridgewalken. Etter en enormt naervepirrende busstur som endte opp med at vi hoppet av og tok drosje istedet kom vi frem til bruen i tide. Bridgewalk dere, det er noe for seg selv! Vi begynte med presentasjon av oss selv, fikk utdelt utstyr og moette team leaderen vaar, Chrissy. En svaert karismatisk og energisk kvinne med et enormt smil! Etter litt trening inne var vi klar til aa gaa paa den ekte bruen ute. SYKT! Det begynte rolig med en gaatur under bruen, fremdeles ca 30 meter over bakken. Saag kaninen og flaggermus, litt av en wildlife-opplevelse. Saa begynte klatringen. 4-5 bratte stiger opp til over veibanen. Veldig skummelt aa klatre paa smale, bratte stiger naar bilene kjoerer i full fart rett under deg... Saa gikk vi litt til "inni" bruen foer vi endelig kom paa Archen, eller brospennet. Hoho, det var kjekt! Her gikk det i en slak oppoverbakke hele tiden, og vi moette noen Teams som var paa vei ned. Idet vi naadde toppen var vi de siste som var paa bruen for den dagen. Vi bestilte nemelig nightwalk, og var kveldens siste team. En sinnsyk utsikt over byen som saaklart blir enda mer spektakulaer fra toppen av Sydney Harbour Bridge!! Etter de obligatoriske bildene begynte nedfarten. Alt gikk kjempegreit og det var en enorm opplevelse!! TUSEN TAKK, PAPPA!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar